nieuws

Doodgestoken kroegbaas herdacht

Café

De eigenaar van een café in Scheveningen, Kees Toet, die zondagavond is neergestoken is dinsdagavond herdacht door vrienden en familie. Ongeveer tweehonderd mensen kwamen naar café ’t Snuitje aan de Kapitein De Rijkstraat in Scheveningen.

Doodgestoken kroegbaas herdacht

De kroegbaas was als vrijwilliger werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Scheveningen. Zijn collega’s kwamen per boot naar de kroeg. Daar meerden zij aan, waarna ze met de familie van het slachtoffer naar het café liepen.

Bij de kroeg werden in een gemoedelijke sfeer bloemen neergelegd. De zoon van het slachtoffer hield een korte toespraak waarin hij de toegestroomde, verdrietige mensen bedankte voor hun steun.

Inmiddels is de jacht op de dader geopend. Vermoedelijk gaat het om een Brits of Pool, zo maakten ooggetuigen eerder deze week bekend. Duidelijk is dat de dader het slachtoffer naar buiten heeft geroepen en hem daar direct in de nek gestoken. Toet overleed kort daarna in zijn café.

Reageer op dit artikel