nieuws

Tweede NK Flairbartending in Amsterdam

Café

Cocktails zijn in. Met de populariteit van de gemixte drankjes stijgt ook de populariteit van het maken van cocktails. Voornamelijk de professionele showvariant ‘flairbartending’ kan rekenen op groeiende aandacht. Dit jaar wordt voor de tweede keer het NK flairbartending gehouden.

Tweede NK Flairbartending in Amsterdam

‘Kwalitatief perfecte cocktails maken, waarbij de gasten op een voetstuk worden geplaatst en het stukje show hoog in het vaandel staat’, zo omschrijft de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Flairbartending hun ‘sport’.

Cocktailbar Vak Zuid in Amsterdam zal op 2 september het podium voor het NK zijn, waarbij deelnemers op drie onderdelen worden beoordeeld door een vakjury: de ‘pour-test’, een ‘working flair’ met vaste cocktails en de ‘exhibition flair’ waarin de deelnemende bartenders hun creativiteit kunnen tonen.

Reageer op dit artikel