nieuws

Gewonden bij steekpartij café

Café

Twee personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij café De Salon in Vlaardingen (Zuid-Holland) gewond geraakt bij een steekpartij. Een 28-jarige Vlaardinger liep een hoofdwond op, een 21-jarige man uit Barneveld een wond aan zijn arm.

Gewonden bij steekpartij café

Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis. De politie maakte zondag bekend dat omstreeks 02.30 uur bij café De Salon aan de Oosthavenkade onenigheid ontstond tussen een aantal mensen. De ruzie liep uit op een steekpartij. De precieze toedracht is nog onbekend.

De politie heeft twee verdachten aangehouden. Agenten vatten een 27-jarige man uit Vlaardingen in de kraag op de plek van het misdrijf. Zondagochtend meldde zich een 25-jarige man, eveneens uit Vlaardingen, op het politiebureau.

Reageer op dit artikel