nieuws

Café na drie weken al ter ziele

Café

Feestcafé Leve de Lol in Nootdorp heeft binnen enkele weken alweer de deuren moeten sluiten. In het weekend van 13 oktober ging de deur op slot. Op 20 september werd de officiële opening gevierd.

Café na drie weken al ter ziele

Dat meldt de regionale website Telstar-online.nl. Ondernemer en zanger Ed Nieman wil alleen kwijt dat hij de stekker eruit getrokken heeft. Over de reden hiervan is niets bekend. ‘Via mijn website zal ik binnenkort met een verklaring komen’, aldus Nieman tegenover de redactie van Telstar-online.nl

Leve de Lol hield 20 september de officiële opening. Het horecabedrijf draaide daarvoor al enige weken. Vanaf 1 augustus ontving Nieman gasten. Op 1 september, dus nog voor de officiële opening, werd het bedrijf getrokken door brand. Daarbij ontsnapte Nieman aan de dood.

Reageer op dit artikel