nieuws

Borstvoedingscafé in Utrecht

Café

Een café zonder alcohol en rookdampen maar met verse jus en de geur van cappuccino. Daarop kunnen de stamgasten rekenen in het Borstvoedingscafé dat volgende week opengaat in Utrecht.

Borstvoedingscafé in Utrecht

De initiatiefnemers willen zowel zwangere als voedende vrouwen de gelegenheid bieden de deur uit te gaan naar een plek waar ze op een ontspannen manier in contact kunnen komen met andere voedende moeders.

Het café is een initiatief van Borstvoedingsorganisatie LLL, met medewerking van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en Borstvoedingscentrum Pro Lacta.

Deskundigen zijn tijdens het Borstvoedingscafé aanwezig voor het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding, aldus de initiatiefnemers. Het Borstvoedingscafé is vanaf donderdag 22 november iedere donderdag open van 9.30 uur tot 11.30 en is gevestigd in de Coffee & Sandwichbar aan de Zadelstraat.

Reageer op dit artikel