nieuws

Disco scoort met ophef rond tv-boer

Café

Discotheek Bruins in het Twentse Saasveld staat vol in de schijnwerpers van de media. Het partycentrum is de vaste uitgaansplek van agrariër Frans Zanderink, een van de deelnemers van het razend populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw.

Disco scoort met ophef rond tv-boer

Afgelopen week was Bruins in nagenoeg alle roddelrubrieken en –programma’s te zien. Reden: een foto van boer Frans Zanderink samen met collega-deelneemster Agnes, de enige boerin van het tv-programma.

Eigenaar Harry Bruins vaart wel bij de ophef over een eventuele relatie tussen boer Frans en boerin Agnes. Sinds de tv-serie loopt het storm in de disco. Ook de website, waar de foto van Frans samen met Agnes te vinden is, heeft enorm veel bezoekers gehad de laatste dagen.

Partycentrum Bruins is geen onbekende met het ontvangen van BN’ers. Regelmatig bezoeken voetballers van FC Twente en Heracles de enorme disco. Op 1 januari bezocht de winnares van het tv-programma So you wanna be a Popstar de zaak nog. Ook topjudoka en freelance dj Dennis van der Geest was onlangs in Saasveld.

Reageer op dit artikel