nieuws

Laurens Meijer in conflict met horecaondernemer

Café

Achter de recente sluiting van grand-café Brooklyn in Breda (3 maart) en bar-dancing The Livingroom in Oosterhout (1 maart) gaat een zakelijk conflict schuil tussen de Bredase horecatycoon Laurens Meijer en de Zundertse horecaondernemer Martijn Dictus.

Laurens Meijer in conflict met horecaondernemer

Dictus is eigenaar van The Livingroom en pacht Brooklyn van Meyer Beheer bv. Laurens Meijer meldt dat hij in onderhandeling is over overname van The Livingroom door Meyer Beheer. Ook wil hij het pachtcontract in Brooklyn beëindigen.

Hangende die onderhandelingen heeft Meyer Beheer beslag laten leggen op The Livingroom en op een geldbedrag van 125.000 euro. Dictus heeft voor Brooklyn een huurachterstand van twee maanden, meldt BN/De Stem.

Martijn Dictus zegt alleen te weten dat Meijer beslag heeft gelegd op een bedrag van 410 euro uit de kas van The Livingroom. Advocaat Hans de Crom wil namens zijn cliënt Dictus niets kwijt over de kwestie.

Reageer op dit artikel