nieuws

Terrasvreugde door Paul de Leeuw

Café

Terrassen in de binnenstad van Arnhem hoeven dit jaar niet zoals gebruikelijk donderdag opgeruimd te zijn. Ze mogen ruim een week langer blijven staan wegens de concertreeks van Paul de Leeuw, die zaterdag in Gelredome van start gaat.

Terrasvreugde door Paul de Leeuw

Zanger en entertainer Paul de Leeuw geeft tot en met 8 november vijf concerten. De optredens zijn vrijwel uitverkocht. Arnhem hoopt dat de tienduizenden concertgangers ook het stadscentrum bezoeken. Daarom heeft het stadsbestuur besloten dat de terrassen bij wijze van uitzondering tot volgend weekend mogen blijven staan.

Paul de Leeuw is de tweede artiest die optreedt in de reeks Symphonica in Rosso. Marco Borsato beet vorig jaar de spits af van wat volgens de organisatie en de gemeente een jaarlijks terugkerend evenement in Gelredome moet worden.

Symphonica in Rosso onderscheidt zich onder meer van gewone concerten doordat er elke avond deels onaangekondigde gastoptredens van andere artiesten zijn. Ondernemers in Arnhem haken bij de concertreeks aan door het centrum zoveel mogelijk in het rood te steken.

Reageer op dit artikel