nieuws

Café dicht na overlast

Café

Na aanhoudende overlast en overtredingen, moet café ’t Pintje aan de Kerkstraat in het Limburgse Koningsbosch op last van de gemeente de deuren sluiten. In Hoorn mag café ’t Hoornsche Veerhuys na een verplichte sluiting van een jaar weer open.

Café dicht na overlast

‘t Pintje moest eerder al een aantal keren tijdelijk dicht omdat de nachtelijke sluitingsuren werden overschreden. Buurtbewoner klagen al maanden over (geluids)overlast van het café, meldt dagblad De Limburger. Per 19 mei trekt de gemeente de drank- en horecavergunning in en gaat de deur op slot.

In Hoorn mocht ’t Hoornsche Veerhuys dinsdag de deuren weer openen, aldus het Noordhollands Dagblad. De kroeg is een jaar lang dicht geweest op last van de gemeente, na de vondst van soft- en harddrugs.

Reageer op dit artikel