nieuws

Topcafé De Kater ontkent verkoop

Café

Peter Ruseler van het Enschedese topcafé De Kater, nummer zeventien in de Café Top-100, ontkent geruchten over een verkoop van zijn bedrijf. De Kater zou verkocht worden aan horecatycoon Sjoerd Kooistra.

Topcafé De Kater ontkent verkoop

‘Onzin’, aldus Ruseler. ‘Ik snap niet waar dat gerucht vandaan komt, misschien is Kooistra bezig met een ander cafe in Enschede.’

Café De Kater staat op nummer zeventien in de Café Top-100 en is daarmee het hoogst genoteerde bedrijf van de provincie Overijssel. De Kater veranderde de afgelopen jaren flink van bekend studentencafé tot een brasserie met Parijse allure.

‘Dit past meer bij onze leeftijd’, vertelden de eigenaren Peter Ruseler en Fred Brinkhorst over de transformatie in de speciale uitgave van Misset Horeca rondom de Café Top-100.

Reageer op dit artikel