nieuws

Expositie asbakken na het rookverbod

Café

De asbakken die tot het interieur van Amsterdamse cafés hoorden zijn na het rookverbod in de horeca de komende weken te bezichtigen in Boekhandel Schreurs en De Groot in de hoofdstad. De boekwinkel heeft dit woensdag bekendgemaakt.

Expositie asbakken na het rookverbod

De tentoonstelling van de overbodig geworden asbakken loopt van 5 tot en met 19 juli in de winkel aan de Weteringschans. Een aantal bekende cafés stelde voor de expositie hun laatste exemplaren beschikbaar.

Het gaat om onder meer Sociëteit Arti et Amicitiae, Café De Engelbewaarder, Café Eylders, De Gelaghkamer, Café Hesp, Café Hoppe, sociëteit De Kring, Melkweg, Nol, Café Slijterij Oosterling, Café Papeneiland, Paradiso, Café Reijnders, Café Scheltema en Café Welling.

Reageer op dit artikel