nieuws

Sol Beach beste strandtent voor singles

Café

Sol Beach in Scheveningen is verkozen tot beste beachclub voor alleenstaanden. Bij de verkiezing is vooral gelet op de aanwezigheid van leuke singles en waar er genoeg vrij uitzicht is op een romantische zonsondergang.

Sol Beach beste strandtent voor singles

De verkiezing kwam tot stand na een enquête onder vijfhonderd single, uitgevoerd door datingsite Lexa.nl en Summertime Magazine.

Bij de verkiezing werd eens niet gelet op de kwaliteit van het eten, de prijs en de servicegerichtheid van het personeel. Er werd vooral gekeken naar de inrichting van de strandtenten, de aanwezigheid van warmtekachels, het kindergehalte, de aanwezigheid van leuke singles en tenslotte is gekeken waar er voldoende vrij uitzicht is op een romantische zonsondergang.

De top-3 van de verkiezing Single Beachclub 2008 bestaat uit Sol Beach in Scheveningen, Habana Beach in Kijkduin en Beach Club Royal in Hoek van Holland.

Bij winnaar Sol Beach hangt een extra romantische sfeer door de aanwezigheid van een open haard en warmtekachels, en wie het dan nog koud heeft kan een knalgele Sol Beach-trui aanschaffen, meldt de organisatie.

Reageer op dit artikel