nieuws

Hengeler Horecagroep neemt Twentse Bierbrouwerij over

Café

De Hengeler Horecagroep in Hengelo heeft de Twentse Bierbrouwerij overgenomen van drankenhandel Brunger uit Enschede. Met de overname komt er volgens de nieuwe eigenaar weer een echte brouwerij in Hengelo.

Hengeler Horecagroep neemt Twentse Bierbrouwerij over

In de voormalige Hazemeyerfabriek wordt momenteel druk gebouwd aan een combinatie van een eigen Twentse bierbrouwerij met proeflokaal en club restaurant. Op 5 oktober gaan de deuren van de brouwerij annex horecazaak open.

De eerste producten die worden gebrouwen zijn Twents Pils en Twents Wit. Daarna zal de brouwerij verder gaan met innoveren met bier, zo laat het weten.

Naast het kunnen proeven van de bieren in de brouwerij, komen de smaken ook terug in het eten. In het Hengeler club restaurant wordt gekookt met bier zodat het nieuwe product door sommige gerechten is verwerkt.

Meer biernieuws:

Reageer op dit artikel