nieuws

Site met rookvriendelijke cafés

Café

Verstokte rokers die ervoor passen hun sigaret buiten in de kou op te steken als ze een avondje op stap gaan, kunnen sinds kort terecht op de website www.hiermaghetwel.nl. Rookvriendelijke horecaondernemers meldden zich hier de afgelopen twee weken massaal aan.

Site met rookvriendelijke cafés

Dat laat een woordvoerster van initiatiefnemer online uitgever Tressis maandag weten.

Op de internetpagina www.hiermaghetwel.nl kunnen mensen zien bij welke horecagelegenheden ze ondanks het rookverbod toch binnen kunnen roken. Het gaat vooral om cafés, restaurants en koffieshops die een speciale rookruimte hebben ingericht, aldus de zegsvrouw.

Maar ook de rookpauzes van de Amsterdamse danstent Pacific Parc, waar bezoekers op vrijdag- en zaterdagavond ieder uur een paar minuten lang een sigaret kunnen opsteken, staan erop.

Meer weten over roken? Bekijk onze speciale rookpagina.

Reageer op dit artikel