nieuws

Sonnigdal: Volle theedoos uit Zuid-Afrika

Café

Rooibosthee en de heilzame werking daarvan kennen we inmiddels allemaal, maar de rooibos met een smaakje van Sonnigdal is een klasse apart. Sinds kort zijn er twee nieuwe smaken: drop en rooibos variasie.

Sonnigdal: Volle theedoos uit Zuid-Afrika

Behalve de twee nieuwe smaken Levert Sonnigdal ook de smaken suurlemoen, vanielje, rooibos oorspronklike, heuningbos (de verfijndere variant van rooibos), peperment, sinasappel en boegoe, een Afrikaans kruid. De thee wordt geleverd in doosjes van twintig lijnloze zakjes.

In vergelijking met de verpakte theesoorten uit de supermarkt valt de thee van Sonnigdal op door de geconcentreerde, zachte smaak. Bovendien is het leuk voor in het restaurant: een aparte theedoos met negen Zuid-Afrikaanse smaken.

Meer info:www.sonnigdal.nl

Reageer op dit artikel