nieuws

Dode bij steekpartij café Nunspeet

Café

Bij een vechtpartij in café Bodega aan de Stationslaan in Nunspeet is zaterdagavond een 31-jarige Nunspeter om het leven gekomen. De ruzie begon eerder op de avond in een broodjeszaak. Het slachtoffer is waarschijnlijk neergestoken met een mes.

Dode bij steekpartij café Nunspeet

De verdachte, een 49-jarige plaatsgenoot, is kort na de steekpartij in de buurt van het café aangehouden door de politie. De twee waren kennissen, ze hadden samen gewerkt.

Verslagenheid

Het slachtoffer was lid van de voetbalvereniging vv Hulshorst. De verslagenheid bij de voetbalub is groot. Zondagmiddag heeft de club de kantine opengesteld voor het elftal van het slachtoffer en iedereen die daar behoefte aan had. Ook is een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Dat meldt De Stentor.

‘Ruwe bolster’

Er was gelegenheid met elkaar te praten en uit te huilen, aldus een woordvoerder van de club. ‘Het was een hele hechte groep.’ Hij omschrijft het slachtoffer als ‘een ruwe bolster, met een blanke pit’. Maandagmiddag is het clubgebouw de Eendracht aan de Brandweg weer opengesteld en is het bestuur aanwezig om mensen op te vangen. De voetbalvereniging zou komende week het zestigjarig jubileum vieren, maar alle activiteiten zijn afgeblazen.

Café Bodega heeft een nieuwe eigenaar en was net ongeveer een week geleden na een verbouwing weer open gegaan. Er is vaker trammelant geweest in het café.

Reageer op dit artikel