nieuws

Amsterdamse ijsbar wil meer bedrijfsuitjes

Café

De Nederlandse ijsbar Xtra Cold Amsterdam gaat zich meer op bedrijven richten. De ijsbar is hiervoor een samenwerking aangegaan met AmsterdamseUitjes, marktleider van bedrijfsuitjes in de hoofdstad.

Amsterdamse ijsbar wil meer bedrijfsuitjes

‘We gaan de ijsbar nog meer richting bedrijven positioneren. Het is zo uniek een bar geheel gemaakt van ijs inclusief de glazen dat AmsterdamseUitjes verleden jaar naar ons toe kwam met verschillende ideeën voor originele bedrijfsuitjes’, aldus Belinda van Duuren van Xtra Cold.

Begin januari hebben Xtra Cold en AmsterdamseUitjes het samenwerkingscontract officieel getekend. Het contract is getekend op een ijsklomp die uit de Bonkevaart in Leeuwarden is gehaald. De Bonkevaart is de finishplaats van de Elfstedentocht.

Reageer op dit artikel