nieuws

Doozo-baas opent feestcafé

Café

Eigenaar Frank Homan van voormalig Mijn Tent is Top-finalist Doozo in Leeuwarden opent een tweede zaak. Homan start binnenkort een feestcafé in de Friese hoofdstad.

Doozo-baas opent feestcafé

Dat meldt de Leeuwarder Courant op haar site. De nieuwe zaak gaat café Dubio heten en opent op 12 februari haar deuren.

Café Dubio wordt een feestcafé met veel Nederlandstalige en Top 40-muziek. Het wordt geen bruine kroeg, stelt Homan. ‘Dat denkt iedereen bij Nederlandse muziek. Maar het wordt strak en modern, maar toch warm’, aldus Homan in de Leeuwarder Courant.

Dubio komt naast De Scamele Ruter en in het pand van het voormalige café De Stengel. Homan laat weten gewoon verder te gaan met sushirestaurant Doozo, waarmee hij twee jaar geleden in de eerste tv-serie van Mijn Tent is Top de finale haalde.

Reageer op dit artikel