nieuws

Gouden Fust voor In den Ommelanden

Café

Café In den Ommelanden uit Elst is door Heineken uitgeroepen tot beste horecazaak van Nederland. Het Gelderse bedrijf mag zich Gouden Horecazaak 2008 noemen.

Gouden Fust voor In den Ommelanden

Dat meldt Heineken Nederland. Tijdens de finale in de Heineken Experience in Amsterdam streden 27 horecaondernemers uit heel Nederland om het Gouden Fust 2008. De Klikspaan uit Groningen en De Buitelstee uit Dinteloord eindigden als tweede en derde.

Winnaar Coen Damen van In den Ommelanden zegt trots te zijn met de titel. ‘Vorig jaar eindigden we op de twaalfde plaats en nu als eerste. Het is een fantastische ervaring om deze prijs te winnen en we zijn er trots op dat we de titel Gouden Horecazaak 2008 mogen voeren’.

Het Gouden Fust staat niet alleen voor het tappen van een goed glas bier. Ook speelt goed gastheerschap een grote rol.

Reageer op dit artikel