nieuws

Oefensessies WK Barista-deelnemer Schat

Café

De Nederlandse deelnemer aan het WK Barista, Sander Schat, houdt kort voor zijn vertrek naar het kampioenschap open oefensessies. Schat wil zo zijn presentatie tijdens het WK in Atlanta optimaal voorbereiden.

Oefensessies WK Barista-deelnemer Schat

De oefensessies worden gehouden in de week van 6 tot 10 april, ruim een week voor het WK op 16 april in Atlanta.

‘Koffiegekken, thuisbarista’s, vrienden, kennissen, iedereen die het leuk vindt om een baristapresentatie van vijftien minuten van dicht mee te maken, is van harte uitgenodigd’, laat Schat weten. ‘Je kan die avond van een afstandje toekijken, of je kan geïmproviseerd jurylid zijn’.

De oefensessies worden gehouden op een nader te bepalen locatie in Amsterdam. De entree bedraagt tien euro. Naast een leerzame avond kunnen aanwezigen proeven van specialty coffees, voegt Schat toe.

Sander Schat neemt op 16 april namens Nederland deel aan het WK Barista. Schat wordt naar de VS gestuurd als regerend Nederlands Kampioen. In Misset Horeca Live liet hij recent weten niet voor de eerste plaats te gaan.

Reageer op dit artikel