nieuws

Natte Horeca Nederland na half jaar duizend leden

Café

Het gaat goed met de Vereniging Natte Horeca Nederland (NHN). De club die nu ruim een half jaar bestaat heeft inmiddels ruim duizend leden. NHN wil dit jaar nog ruim drieduizend nieuwe leden verwelkomen.

Natte Horeca Nederland na half jaar duizend leden

De Vereniging Natte Horeca Nederland is 6 oktober 2008 opgericht om de belangen van horeca-ondernemers met een café te verdedigen, in het bijzonder die met een kleine kroeg.

Grote ondernemers

Deze groep voelde zich niet gesteund en slecht vertegenwoordigd door de bestaande belangenorganisaties waaronder KHN, Koninklijke Horeca Nederland, die vooral het belang van de grotere ondernemingen zou behartigen, zo meldt de website www.hiermaghetwel.nl.

NHN biedt een eigen pakket aan diensten dat concurrerend moet zjn met dat van KHN. Ondernemers die ondersteuning zoeken op het gebied van het rookverbod worden door NHN doorverwezen naar de Stichting Red de Kleine Horeca Ondernemer, KHO.

Reageer op dit artikel