nieuws

Het Patronaat in Tilburg nu open als evenementenlocatie

Café

Het Patronaat in Tilburg is weer geopend. Het oude kerkgebouw in de Tilburgse binnenstad is verbouwd tot evenementenlocatie met diverse mogelijkheden voor zowel de zakelijke markt als de privé markt. Twee eerdere horecaondernemers slaagden er niet in de exploitatie succesvol te krijgen.

Het Patronaat in Tilburg nu open als evenementenlocatie

Het Patronaat aan de Veemarktstraat in Tilburg maakt nu deel uit van de horecagroep die ook Het Heerenhuys in Rotterdam en de Cruise Terminal Rotterdam exploiteert. Nu is het omgebouwd tot evenementenlocatie, voorheen zat er een restaurant en een discotheek.

De locatie is opnieuw ingericht en telt twee verdiepingen van tweehonderd vierkante meter elk. Ze zijn geschikt voor groepen van vijftig tot driehonderd gasten. Door een koppeling van beide vloeren is zelfs een maximum van zevenhonderd gasten mogelijk.

Recepties

De begane grond ademt de sfeer van een jaren twintig schoollokaal en leent zich uitstekend voor culinaire belevenissen, uitlopend van korte recepties tot een avondvullend diner.

De bovenverdieping is door de dakconstructie, eikenhouten vloer en vast podium geschikt voor congressen en feestjes met live optredens. De originele glas in loodramen zorgen voor een inspirerende sfeer.

Reageer op dit artikel