nieuws

Koffie Café opent vijfde zaak

Café

Douwe Egberts heeft de vijfde vestiging van Koffie Café geopend. Dat gebeurde op het station in Groningen. Samen met Servex staan er meer nieuwe zaken van Koffie Café op de planning.

Koffie Café opent vijfde zaak

Koffie Café is volgens Douwe Egberts een gezellige gelegenheid waar koffieliefhebbers even kunnen uitrusten of bijpraten onder het genot van de heerlijkste koffie.

De vestiging op station Groningen is de vijfde van Koffie Café. Maar er volgen er meer, belooft Douwe Egberts zonder een aantal te noemen.

‘Met onze koffie willen we zijn waar de consument is’, zegt algemeen directeur Piet Hein Merckens van Douwe Egberts Nederland. ‘Thuis, op het werk en on-the-go willen we variatie en topkwaliteit bieden. Het station in Groningen is een bruisende omgeving met een grote diversiteit aan consumenten waar wij ons goed thuis voelen.’

Naast de uitrol van Koffie Cafés werkt Douwe Egberts ook aan Koffie&Kado, een ander concept. De komende 2,5 jaar staat de verbouwing van bestaande geschenkenwinkels naar Koffie&Kado winkels en de opening van nieuwe Koffie&Kado winkels op het programma.

Reageer op dit artikel