nieuws

Media duiken op terrastopper Boterlap

Café

Café De Boterlap in Harderwijk staat door de nummer één positie in de Terras Top-100 vol in de schijnwerpers. Cameraploegen weten de weg te vinden naar het horecabedrijf en eigenaar Gert Boonen had kort na de bekendmaking als ruim zestig sms’jes binnen.

Media duiken op terrastopper Boterlap

Donderdagmiddag 9 juli werd in Rotterdam bekend dat café De Boterlap de nummer één is in de Misset Horeca Lipton Ice Terras Top-100.

Kort na de bekendmaking van de prestigieuze prijs regende het felicitatie-sms’jes. Gelijktijdig was het groot feest in het Harderwijkse bedrijf, zo was te horen op Radio 1 die verslag deed vanuit het Gelderse café.

Achter De Boterlap staat café-restaurant De Krom in Alblas op twee. Derde in de Misset Horeca Lipton Ice Terras Top-100 is brasserie De Badmeester in Wassenaar.

Reageer op dit artikel