nieuws

Rokende caféhoudster in talkshow

Café

Marina Bosman, eigenaar van de Leidse kroeg Ons Cafeetje, wordt vast panellid in het nieuwe tv-programma ‘De tafel van 5’ op Net5. Bosman is geselecteerd op basis van haar flamboyante optreden tijdens Pauw & Witteman over het rookverbod eind vorig jaar.

Rokende caféhoudster in talkshow

Vanaf 24 augustus is Bosman te zien in ‘De tafel van 5’ op Net5. In de door Daphne Bunskoek gepresenteerde talkshow maakt ze deel uit van een panel met onder andere ex-politica Hedy d’Ancona, columniste Aaf Brandt Corstius en theatermaakster Paulien Cornelisse.

De talkshow is dagelijks te zien van 19.00 tot 20.00 uur. In de show worden diverse actuele onderwerpen besproken. De samenstelling van de vrouwen aan tafel wisselt per uitzending.

Bosman laat weten dat er niet alleen over het rookverbod wordt gesproken, een onderwerp waarop ze indirect is geselecteerd. ‘Ze hebben mij gevraagd omdat ik als caféhoudster met de voeten in de klei sta. Ik vind het geweldig dat ik daar mijn mening kan gaan geven. Als de show over een jaar nog goed loopt, dan krijgt minister Klink van mij een lintje, hahaha’, aldus Bosman tegenover het ANP.

Fragmenten uit de bewuste Pauw & Witteman

Reageer op dit artikel