nieuws

De Engel hoogste nieuwe binnenkomer in Café Top 100 2010

Café

De Engel in Oldenzaal is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Café Top 100. Vier jaar geleden uitgeroepen tot Café van het Jaar, stond het bedrijf de laatste drie jaar in de Eregalerij.

De Engel hoogste nieuwe binnenkomer in Café Top 100 2010

Was het vier jaar geleden nog Toon Engelbertink die trots het Gastvrijheidsbeeld mocht ontvangen, de man aan wie hij op dat moment de zaak al bijna heeft overgedaan, zijn dan nog bedrijfsleider Bas Boerrigter, heeft inmiddels aan De Engel zijn eigen draai gegeven zonder de kernwaarden te verloochenen: Gastvrijheid bieden in een sfeervolle ambiance en daarbij producten van topniveau bieden. Bovendien is alles schoon. Van toog tot toilet. En werd ook een aparte rookruimte gemaakt. Achter de bar goed en bekwaam personeel dat het klappen van de zweep kent.

» Bekijk hier de complete Café Top 100

Reageer op dit artikel