nieuws

Donderwinkel van Peeze wint NK Latte Art

Café

Claudie Donderwinkel van Peeze mag zich een jaar lang de beste Latte Art-maker van Nederland noemen. Donderwinkel won maandagavond de Dutch Latte Art Championschip 2009.

Donderwinkel van Peeze wint NK Latte Art

De uit Nijmegen afkomstige Donderwinkel bleef Anne-Jan Bakker van Babo Café in Arnhem voor. Derde werd Rotterdamse Esther Maasdam van MobiCcino.

In een eerste reactie liet Donderwinkel weten het ‘on-ge-loof-lijk’ te vinden, zo meldt Koffiegek.nl. ‘Wauw, dit had ik niet verwacht met zo’n sterk deelnemersveld. Ik had een goed gevoel na de presentatie, maar dit had ik echt niet verwacht’.

Juryvoorzitter Joost Leopold noemde de creaties van Donderwinkel ‘geweldig en prachtig in balans’. Donderwinkel maakte volgens Leopold enorme sprongen vooruit ten opzicht van eerdere deelnames aan het NK Latte Art.

Reageer op dit artikel