nieuws

Simon Lévelt in Alphen a/d Rijn

Café

De nieuwe Simon Lévelt speciaalzaak in koffie en thee in Alphen a/d Rijn is op 17 december officieel geopend door niemand minder dan de nieuwe burgemeester Wim de Gelder. De zaak wordt geleid door Edwin (46) en Nanette de Leeuw (36).

Simon Lévelt in Alphen a/d Rijn

Edwin over zijn keuze voor Simon Lévelt: “We zijn zelf fervente koffie- en theeliefhebbers. Bovendien is er een groeiende vraag naar meer kwaliteit: die lekkere espresso die mensen op dat Italiaanse terrasje geproefd hebben of die bijzondere thee die ze in in Azië ontdekt hebben, willen ze thuis ook. En dan kom je al gauw bij Simon Lévelt uit. Die naam staat voor 200 jaar vakmanschap en passie in koffie en thee”.

Wat hem ook aanspreekt, is dat Simon Lévelt de koffie en thee grotendeels zelf bij de plantages inkoopt, waarbij de zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan.

Reageer op dit artikel