nieuws

Whiskywandeling in Leiden

Café

Vijf cafés in Leiden organiseren op 12 november de Whiskytrail. De Bonte Koe, English Pub North End, Lemmy’s, Storm en de Branderij doen er aan mee. De whisky-wandeling wordt gehouden als opwarmer voor het Internationale Whiskyfestival dat op 13 november begint in de Pieterskerk in Leiden.

Whiskywandeling in Leiden

De Whiskytrail leidt aan de hand van een wandelboekje langs vijf cafés waar de deelnemersw telkens een andere whisky geschonken krijgen. Aan het begin van de route ontvangen de wandelaars een startpakket met onder andere een whiskyglas en whiskeycord, dat op ieder adres bijgevuld wordt.

De whisky wordt ter plekke betaald met een korting van 20 procent. Onderweg worden stempels verzameld, die aan het eind een certificaat opleveren.

De Leiden Whiskytrail wordt georganiseerd door ProKwadraat-Groepswijzer.nl in samenwerking met Whisky etc. en de deelnemende cafés.

Reageer op dit artikel