nieuws

Bolle Jan van Froger verliest rechtszaak

Café

Café Bolle Jan in het Brabantse Eersel mag gewoon de bedrijfsnaam behouden. Dat heeft de rechter bepaald in een zaak die was aangespannen door het Amsterdamse café Bolle Jan.

Bolle Jan van Froger verliest rechtszaak

De rechter oordeelde dat er geen sprake was van misbruik van de naam. Verder gaf de rechter aan dat eigenaar Nancy Froger van Bolle Jan in Amsterdam niet kon aantanen dat ‘Bolle Jan’ een bekend merk is.

Het is de tweede maal dat café Bolle Jan in Amsterdam een rechtszaak om de bedrijfsnaam verliest. Eerder sleepten de Frogers pannenkoekenrestaurant Bolle Jan uit het Overijsselse Denekamp voor het gerecht, meldt het Algemeen Dagblad. Zonder resultaat. Jan Roesink laat MissetHoreca.nl weten dat dit niet klopt. ‘Er is nog nooit contact geweest, laat staan een rechtszaak’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels