nieuws

Red de Kleine Horeca blij met val kabinet

Café

Stichting Red de Kleine Horeca is erg blij met de val van het kabinet en hoopt op een aanpassing van het rookverbod voor kleine horeca. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) denkt niet dat er een verandering komt. Dat stelden de organisaties zondag in een reactie op de val van het kabinet.

Red de Kleine Horeca blij met val kabinet

‘Wij kijken uit naar een nieuwe regering en als de polls gelijk krijgen wordt het een meerderheid in de Tweede Kamer die voor de kleine horeca staat’, aldus woordvoerder Wiel Maessen van Stichting Red de Kleine Horeca.

Maessen acht de kans groot dat een nieuwe regering zal instemmen met een uitzondering voor het invoeren van het rookverbod in kleine horecagelegenheden. Bovendien zal er de komende maanden weinig gebeuren om het rookverbod aan te trekken.

Reageer op dit artikel