nieuws

Peeze opent Experience Center

Café

Peeze heeft de deuren geopend van haar Experience Center. De koffiebranderij wil met de speciale ruimte een koffiebelevingswereld creëren.

Peeze opent Experience Center

‘Met één voet over de drempel stap je in een compleet andere wereld. Ervaar je een ware koffiebeleving waar alle aspecten van koffie te zien, horen, ruiken, voelen en te proeven zijn, zo laat Peeze in een persbericht weten.

De wanden van het Experience Center tonen de Arabica struiken met bloesem en bessen. In de ruimte hangt de geur van koffie en door een groot raam is de gehele branderij zichtbaar. In het midden van de ruimte staat een ‘barista arena’ met tools voor espressomeesters.

Tijdens de opening van de ruimte waren onder meer wereldkampioen Latte Art, Peter Hernou, en Nederlands beste latte art-maker Claudie Donderwinkel aanwezig.

Reageer op dit artikel