nieuws

Ruzie om kindvrije kroeg in Berlijn

Café

In de Duitse hoofdstad Berlijn is een fikse ruzie ontstaan over een kroeg die een ‘kindvrije zone’ heeft ingesteld. Kinderen zijn niet meer welkom in Café Niesen en dit zorgt voor ophef.

Ruzie om kindvrije kroeg in Berlijn

De voorzitter van de Duitse Kinderbescherming is niet blij met de actie van de kroeg. ‘Het is een teken dat Duitsland verandert in een land dat niet meer aan kinderen is gewend,’zei hij. Ook sommige moeders vinden het discriminerend. Zij zijn juist express mét hun kinderen naar het café gegaan.

Publiciteit

Het levert het café in ieder geval veel publiciteit en extra klandizie op. De kroeg wil dat gestreste ouders, stelletjes en krantenlezers zich rustig terug kunnen trekken in de horecalocatie. Het café ligt midden in een kinderrijke buurt in Berlijn,

Reageer op dit artikel