nieuws

Cocktailshow Venuez live op Twitter

Café

De Cocktail Show Bars tijdens Venuez 2010 op 13 en 14 april in Rotterdam zijn live te volgen via Twitter en Facebook. Foto’s en video’s van de cocktailcreaties zijn direct te vinden op het internet.

Cocktailshow Venuez live op Twitter

The Fabulous Shaker Boys is al jaren verantwoordelijk voor het cocktailspektakel op Venuez, de beurs voor de innovatieve en hippe horeca, die op 13 en 14 april wordt gehouden in de Cruise Terminal Rotterdam.

Nieuw dit jaar is dat er live verslag wordt gedaan via Facebook en Twitter. Zo kan iedereen door middel van tekst, foto’s en video’s volledig op de hoogte blijven. Het Twitteradres is www.twitter.com/shakerboys en de pagina op Facebook is te vinden op www.fabulousshakerboys.com/facebook.

Reageer op dit artikel