nieuws

Rotterdamse prijs voor Chiel Jongejan

Café

Horecaondernemer Chiel Jongejan heeft de Verdienstenbokaal 2009 gewonnen. Volgens de jury heeft Jongejan bewezen een uitstekende bouwsteen van het Rotterdamse uitgaansleven te zijn.

Rotterdamse prijs voor Chiel Jongejan

‘Zijn ondernemersdrift, gekoppeld aan een flinke dosis humor, maar vooral zijn innemende persoonlijkheid en karakter waarmee hij vaak voor andere ondernemers klaar staat, heeft ons doen beseffen dat de Verdienstenbokaal 2009 bij Chiel volkomen in goede handen is’, aldus Jaap Brantenaar, bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), afdeling Rotterdam.

Jongejan zelf gebruikt de ontvangst van de Verdienstenbokaal 2009 om een pluim te geven aan zijn personeel. ‘Zonder goede mensen om je heen, is een dergelijk succes natuurlijk niet realiseerbaar’, aldus Jongejan, die de prijs in ontvangst nam tijdens de beurs Venuez in Rotterdam.

Chiel Jongejan opende ruim tien jaar geleden zijn eerste zaak in Rotterdam; de Après Skihut. Inmiddels heeft hij vijf zaken op het Stadhuisplein in Rotterdam en een waterskihut in Hoek van Holland.

Tip

Bekijk Chiel Jongejan in een van de uitzendingen van Misset Horeca Live.

Reageer op dit artikel