nieuws

Barvrouw Cartouche in Top-2000 café

Café

Monica Tijdink staat dit jaar voor de zesde keer achter de bar van het Top-2000 a gogo café. Naast haar werk voor dit tijdelijke muziekcafé staat ze achter de bar in de Hilversumse horecazaak Cartouche.

Barvrouw Cartouche in Top-2000 café

Tijdink (49) voorziet de gasten van het Top-2000 café van drankjes, maar daarnaast houdt ze ook de puntentelling bij voor presentatoren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis.

Gasten van Cartouche spreken Tijdink regelmatig aan op haar tv-optredens. ‘Vooral als net de uitzending is geweest. Kijken ze thuis eerst naar de Top 2000 a gogo en vervolgens zijn ze helemaal verbaasd dat ik bij Cartouche weer achter de bar sta. Maar dat kan omdat we het programma een paar dagen eerder opnemen.

Reageer op dit artikel