nieuws

Horecadebat live op internet

Café

Het horecadebat, waarbij diverse politici met elkaar in debat gaan over horeca-items, is vanmiddag live te volgen op internet. Het debat start om 16.30 uur en is te zien via live streaming op de website van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Horecadebat live op internet

Tijdens het debat gaan politici van de grote partijen verbaal met elkaar de strijd aan over horeca-items. Op basis van de uitkomsten van het debat komt KHN kort voor de Tweede Kamerverkiezingen in juni met een stemwijzer.

Aan het debat nemen Fleur Agema (PVV), Elly Blanksma-Van den Heuvel (CDA), Mei Li Vos (PvdA), Ineke van Gent (GroenLinks), Kees Verhoeven (D66) en Mark Harbers (VVD) deel. Het debat wordt geleid door journalist Frits Wester.

De hoofdthema’s die tijdens het debat aan de orde komen zijn alcohol en jeugd, veiligheid, duurzaam ondernemer en de economische crisis met de daarbij behorende subthema’s rendement en regeldruk. Het debat wordt georganiseerd door KHN.

Tip

Volg hier live het horecadebat.

Reageer op dit artikel