nieuws

Nedstede Groep koopt pand café Luxembourg

Café

Nedstede Groep bv uit Amsterdam heeft het onroerend goed gekocht waarin het bekende Amsterdamse café Luxembourg is gevestigd. Het café zelf is nog in handen van Sjoerd Kooistra.

Nedstede Groep koopt pand café Luxembourg

De aankoop door Nedstede Groep wordt gemeld door Adhoc Horecamakelaars in een persbericht. De makelaar meldt in een toelichting op AT5.nl dat het café nog in handen is van Sjoerd Kooistra.

Nedestede Groep heeft het pand aan het Spui 22-24 gekocht van een particuliere belegger. Dit geldt ook voor de Singel 397. In de panden zijn café Luxembourg, een kantorencollectief en een woning gevestigd. Een koopsom is niet bekendgemaakt, zo meldt Henk Sluiter van Adhoc Horecamakelaars.

De koop volgt op berichten over problemen met diverse cafés van Sjoerd Kooistra. Kooistra is in conflict verwikkeld met Heineken, InBev en koffieleverancier Smit & Dorlas. Koostra zelf heeft herhaaldelijk kenbaar gemaakt geen partij te zijn en verwijst de bierbrouwers en koffieleverancier door naar de pachters.

Reageer op dit artikel