nieuws

Nieuwe naam voor Centraal Brouwerij Kantoor

Café

Het Centraal Brouwerij Kantoor organiseert op 1 juli de eerste editie van de BierParty in Maarssen. Dan wordt ook de nieuwe naam van de organisatie bekend gemaakt.

Nieuwe naam voor Centraal Brouwerij Kantoor

In restaurant en evenementenlocatie De Glazen Ruimte komen brouwers, beleidsmakers, pers en relaties bij elkaar onder het genot van een goed glas bier. Hans Wiegel, voorzitter van het CBK, trapt de bijeenkomst af.

Op deze eerste BierParty wordt de nieuwe naam van het CBK bekend gemaakt. Directeur Jack Verhoek: ,,Deze naam geeft nog duidelijker aan waar we voor staan.’’ Meer wil hij er nog niet over zeggen.

Ook de uitkomsten van het Jaarlijks Nationaal Bieronderzoek worden op de BierParty bekend gemaakt. Een spreker zal zijn visie geven op maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid. Ramon Beuk, eigenaar en culinair ondernemer van De Glazen Ruimte, verzorgt de gastronomische hoogstandjes bij de bieren.

Met de BierParty geeft het CBK een vervolg aan de traditionele Biertapsociëteit die jarenlang op het Binnenhof in Den Haag plaatsvond. In 2009 werd de bijeenkomst niet gehouden vanwege de verhuizing van Amsterdam naar Den Haag en de bezuinigingen waar het CBK mee te maken kreeg.

Reageer op dit artikel