nieuws

Familie Sjoerd Kooistra ‘overrompeld

Café

De familie van de maandag overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra is compleet ‘overrompeld’ door het nieuws dat Sjoerd Kooistra door zelfmoord om het leven is gekomen. Eerder liet broer Klaas Kooistra weten te denken aan een liquidatie.

Familie Sjoerd Kooistra ‘overrompeld

Dat meldde woensdag een familielid dat verder anoniem wil blijven vanuit een van de zaken van Kooistra in de binnenstad van Groningen.

‘We hebben een telefoontje van de politie gekregen en voelen ons overrompeld door het nieuws. Sjoerd Kooistra was volgens ons niet het type om zelfmoord te plegen. Dat dit er toch achter steekt hadden we absoluut niet verwacht.’.

Een broer van Kooistra, die donderdagochtend in de Groningse zaak aanwezig was, is volgens het familielid zo aangeslagen dat hij ‘er helemaal doorheen zit’.

Volgens de familieleden wekte Kooistra altijd de indruk dat hij sterk in zijn schoenen stond. Maar ook collega-ondernemers en gasten in de horecazaak in Groningen hebben volgens de familie steeds laten weten dat zij niet hadden gedacht dat Kooistra ooit zelfmoord zou plegen.

Reageer op dit artikel