nieuws

Bezoekers café Robben belanden in de plomp

Café

Gasten van café Robben sprongen na de winst van het Nederlands elftal op Brazilië spontaan de rivier in na de overwinning. Het café staat in de geboorteplaats van Arjen Robben en is voor het WK omgedoopt in Robben café.

Bezoekers café Robben belanden in de plomp

Het café zette vrijdag vier grote tv-schermen neer en in totaal keken daar tweehonderd man de wedstrijd. ‘Ze waren helemaal door het dolle heen. Toen duidelijk werd dat we hadden gewonnen, sprong iedereen een gat in de lucht en dook zo de plomp in’, aldus eigenaar Gerrit Koning in de Telegraaf.

De kroeg heet normaal ‘Grand Café Koning’. Speciaal voor het WK doopte eigenaar de Koning het café om tot Robben café. Arjen Robben heeft de eigenaar al laten weten dat hij het prima vindt dat de kroeg tijdelijk zijn naam gebruikt. De ouders van Robben waren vrijdag niet aanwezig, die zitten in Zuid-Afrika.

Reageer op dit artikel