nieuws

Bries Noordwijk is beste strandpaviljoen

Café

Bries Noordwijk is uitgeroepen tot beste standpaviljoen van het jaar. Het Noordwijkse strandbedrijf is slechts één jaar open.

Bries Noordwijk is beste strandpaviljoen

Bries Noordwijk staat op het strand van Noordwijk en heeft een oppervlakte van duizend vierkante meter. Het paviljoen is bijna vijf meter hoog en heeft een membraan dak. Het complex bestaat uit een stalen constructie met houten compartimenten. De vloeren en meubilair zijn van teakhout.

De middelpunten vormen de twee grote bars ‘in the round’ en het podium. Er zijn twee open keukens en de ‘fishmarket’ presenteert verse vis waaruit de gasten kunnen kiezen. Nieuw is de wekelijkse Sunday Steak Market. Op het terras zorgt een ‘gimmick pool’ voor een luxe uitstraling en het meubilair in rood/oranje/grijze tinten wordt prachtig ondersteund door het groen van de olijfbomen.

Bries is anders dan andere strandpaviljoens. Continue bedenkt het team nieuwe services waarmee ze gasten uit heel Nederland weten aan te trekken. Deze week introduceerden ze vijf riante cabana’s waar je met een groepje vrienden heerlijk kunt chillen terwijl de bediening een mooie Prosecco of Bols cocktail serveert. En ook massages en yogalessen staan vanaf vandaag op het programma.

De verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Stichting Nederland schoon en strandnederland.nl. Mensen konden via de website stemmen en een vakjury heeft de strandtenten op de volgende criteria beoordeeld: schoon, sfeer, service en duurzaamheid.

Reageer op dit artikel