nieuws

Massale toeloop stamkroeg Van Marwijk in Meerssen

Café

De stamkroeg van bondscoach Bert van Marwijk van het Nederlands Elftal, café De Keizer in het Limburgse Meerssen, scoort met enorme belangstelling voor het horecabedrijf. Dinsdagavond zat het café stampvol tijdens het duel Nederland-Uruguay.

Honderden voetbalfans verzamelden zich in De Keizer om getuige te zijn van het behalen van de WK-finale. De kroeg is door de plaatselijke carnavalvereniging veranderd in een voetbalarena.

De bruine kroeg aan de Markt 14 in Meerssen is al sinds het begin van het WK in de ban van het voetbaltoernooi. Aan de gevel van het horecabedrijf hangt een metersgroot spandoek met de tekst ‘Joki Dome’.

Meerssen is niet alleen de woonplaats van bondscoach Van Marwijk. Ook middenvelder Mark van Bommel heeft er een huis gekocht om na zijn actieve loopbaan als voetballer te gaan wonen. Voorlopig woont hij in München, de stad van zijn werkgever FC Bayern München.

Reageer op dit artikel