nieuws

Onafhankelijk theekampioenschap in mei 2011

Café

Tijdens de 2011 editie van Beleef Thee in de Jaarbeurs te Utrecht in mei 2011 wordt voor het eerst het Dutch Tea Championship gehouden. Volgens de organisatoren gaat het om het eerste onafhankelijke theekampioenschap voor professionals.

Onafhankelijk theekampioenschap in mei 2011

Organisator Mijn broer & ik BV laat weten het tijd te vinden voor een kampioenschap waar elke theeprofessional aan kan deelnemen, zonder dat deze wordt verwacht te werken met één thee of een verplicht merk.

‘We hopen met dit kampioenschap de theebeleving in Nederland een boost te geven. Dat kan alleen als je dit in de volle breedte opzet. We rekenen hierbij natuurlijk op steun uit de theewereld’, aldus Jeroen Verhaeg van Mijn broer en ik BV.

Beleef Thee wordt op 15 en 16 mei gehouden in Utrecht. De beurs bevat alles op het gebied van koffie en thee.

De afgelopen twee jaar waren er ook theekampioenschappen in Nederland. In 2009 won Robert Schinkel. Vorig jaar was Kasia Vermaire de beste.

Reageer op dit artikel