nieuws

Populairste homocafé opent tweede locatie

Café

Bar Prik uit Amsterdam is door gaysite.nl verkozen tot beste homo (dans)café van Nederland. Het café in de Spuistraat greep vorig jaar net naast deze titel toen de kroeg als tweede eindigde.

Populairste homocafé opent tweede locatie

De drie eigenaren van Bar Prik openen in maart 2011 een tweede homocafé in de binnenstad van Amsterdam. De exacte locatie en de naam van deze kroeg kan mede-eigenaar Gerson van Eck nog niet bekendmaken. ‘Het is bijna rond, het is nog net iets te vroeg om meer bekend te maken’, laat hij Missethoreca.nl desgevraagd weten.

Bodytalk

Tweede in de Homo Horecaverkiezing 2010 is Wilsons in Haarlem. De Bodytalk in Utrecht eindigt op een derde plaats. Bar Prik ontving in november 2010 ook de Time Out Award voor ‘Best gay&lesbian Venue’.

In de categorie Gay Discotheek gaat net als vorig jaar, Club Entrance in Apeldoorn er met de titel vandoor. Zilver in deze categorie gaat naar G.A.y in Groningen en het brons is voor Lollipop in Tilburg.

De prijs voor de winnende horecabedrijven bestaat uit een stalen plaquette en een advertentiebudget ter waarde van 1000 euro.

De Homo Horecaverkiezing 2011 is alweer van start gegaan. Stemmen kan via de gaysite.nl.

Reageer op dit artikel