nieuws

Chagrijnig personeel grootste terrasergernis

Café

Chagrijnig personeel is de grootste ergernis voor de mystery visitors van de Terras Top-100. Dat vertelden twee juryleden van de prestigieuze horecaranglijst tijdens het eerste Terras2.0 Event.

Chagrijnig personeel grootste terrasergernis

De juryleden werden met de rug naar het publiek toe ondervraagd door dagpresentator Milo Berlijn. Naast hun grootste ergernis lieten ze verder weten positief te zijn wanneer horecazaken rein zijn en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

‘We kijken naar de kwaliteit van de dienstverlening, niet naar de prijs van de terrasdrankjes. Het gaat om vriendelijkheid, om een goed kop koffie en goede stoelen. Dan blijf je langer op een terras zitten’, aldus een van de mystery visitors.

» Bekijk hier een fotoreportage van het Terras2.0 Event

Meer nieuwsberichten over het event:

Reageer op dit artikel