nieuws

Eerste Starbucks Amsterdam draait proef

Café

In de Leidsestraat in Amsterdam wordt hard gewerkt om de eerste binnenstads-Starbucks van ons land gereed te maken voor opening. Vrijdag werden er flyers uitgedeeld aan het publiek die omgeruild konden worden voor een gratis kopje koffie.

Eerste Starbucks Amsterdam draait proef

Zo werd de eerste Starbucks in het centrum van Amsterdam getest nog voor de officiële opening. Op de deur van de zaak staat dat het filiaal binnenkort opengaat. Wanneer precies is nog onduidelijk.

In de Leidsestraat in Amsterdam werd vrijdag de laatste hand gelegd aan een vestiging van Starbucks. De Amerikaanse koffieketen Starbucks opent dit voorjaar de eerste koffieshop in de Amsterdamse binnenstad.

Naast de Leidsestraat opent er de komende periode ook een Starbucks in de Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid.

Reageer op dit artikel