nieuws

Topcafé levert nieuwe voorzitter KHN Utrecht

Café

Jos de Winter, eigenaar van topcafé De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht en nummer acht in de Café Top-100 van Misset Horeca, is de nieuwe voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Utrecht.

Topcafé levert nieuwe voorzitter KHN Utrecht

De Winter werd in de Algemene Ledenvergadering gekozen tot nieuwe voorman van de Utrechtse afdeling van KHN. Hij volgt Rob Pieterson op, die vijf jaar lang de voorzitterhamer hanteerde. Pieterson blijft wel bestuurslid.

‘Als geboren en getogen Utrechter wil ik onze stad nog meer op de kaart zetten en daarbij ook gebruik maken van de mogelijkheid die sociale media kent. Ook zal ik gaan werken aan de goede samenwerking met politie en gemeente’, aldus De Winter van De Nieuwe Dikke Dries.

Op het gebied van mogelijkheden van sociale media krijgt De Winter hulp van een ander nieuw bestuurslids; Hermannus Stegemann. Stegemann, eigenaar van Café Hofman en Brasserie Borgesius, beschikt over veel kennis en vaardigheden op het gebied van het inzetten van sociale media.

Reageer op dit artikel