nieuws

Bavaria strikt Hugh ‘Playboy’ Hefner voor commercial

Café

Bierbrouwer Bavaria is er na sterren als Don Johnson, Marco van Basten en Mickey Rourke weer in geslaagd een beroemdheid te strikken voor de nieuwe commercial. Dit keer is het de 85-jarige Hugh Hefner, oprichter van het Playboy imperium die het biertje aan de man brengt.

Bavaria strikt Hugh ‘Playboy’ Hefner voor commercial

De tv-spot is opgenomen in het veelbesproken Playboy Mansion in Los Angeles, waar Hefner, omringd door vrouwelijk schoon zijn cocktail afwijst en zoek gaat naar een lekker biertje.

Dat Hugh Hefner heeft besloten om mee te werken, is uitzonderlijk. De inmiddels 85-jarige Hefner treedt zelden op in commercials. Het grappige script heeft Hefner echter doen besluiten om mee te werken. Peer Swinkels: Hefner heeft gewoon het lef om met een knipoog naar zijn eigen droomwereld te kijken. Die relativering past bij onze Zo.”-campagne”.

De commercial wordt vanaf woensdag 1 juni uitgezonden.

Bekijk hier de video van Bavaria

Reageer op dit artikel