nieuws

Prachtig terrasweer komend weekend

Café

Horecaondernemers kunnen rekening houden met prachtig terrasweer komende weekend. Volgens de jongste voorspellingen stijgt het kwik zaterdag en zondag tot ver boven de twintig graden. De kans op zonneschijn is daarbij erg groot.

Prachtig terrasweer komend weekend

Het KNMI verwacht dat zaterdag zonnig begint met in de loop van de dag kans op wat stapelwolken. Zaterdag kan de temperatuur oplopen tot zo’n 25 graden. Zondag wordt naar verwachting weer een warme dag, al is het mogelijk dat er zo nu en dan stapelwolken zijn. Na het weekend gaat de temperatuur weer iets omlaag.

De hoge temperaturen in combinatie met zonneschijn zorgen voor goed terrasweer. Naast terrassen in de binnensteden kan ook de strandhoreca uitzien naar een kansrijk weekend. Volgens weerexperts blijft de komende periode zonnig en droog weer door de aanvoer van warme lucht vanuit het zuiden.

Reageer op dit artikel